HTML

Kiállítósblog, avagy foci az én szemszögemből

Minden a foci világáról. Melyik meccsen kit nem állított ki a bíró, miért vesztették el a meccsüket a csapatok, vagyis minden arról, ahogy egy egyetemista látja a nemzetközi focit. A blog szerkesztését szüneteltetem.

Friss topikok

Linkblog

Lúzer Nyúcastle

2009.05.24. 21:06 marciasuroma

A Premier League zárófordulója nem hozott sok meglepetést. A Manchester United a C csapatával is behúzta a Hull City elleni meccsét nagy szerencséjére(1-0) (hiszen több csapat is perrel fenyegette, ha leadja a meccset) Az Arsenal elgázolta a Stoke Cityt(4-1), valószínűleg a vendégek épp azt ünnepelték, hogy bőven nem estek ki. A Liverpool-Tottenham meccsen mindkét csapat játékosai 2-2 gólt lőttek, a végeredmény 3-1 lett, így ezüstérmes a Liverpool csapata. Érdekes eset lett volna, ha kikapnak és a Chelsea földbe döngöli a Sunderlandet, ekkor azonban a Liverpool 3. helyen végzett volna. (3 vereséggel(!) még egyik csapat se bukott bajnokságot...) A Chelsea nehézkesen, de feldolgozta a Sunderland védelmét. Fülöp Marci 3szor bányászott labdát a kapuból, míg a Chelseasek csak 2szer, így 2-3 lett a vége. Az Everton bebiztosította az 5. helyét a Fulham legyőzésével(0-2), a Londoni csapat számára a mérkőzés téttelen volt, atombombával se lehetne kirobbantani őket a 7. helyről. A West Ham legyőzte a Middlesbrough-t(2-1), így a vendégek kiestek, ahogy a Newcastle is, akik kiérdemlik a Premier League legbénább csapatának járó elismerést. Nem elég, hogy az előző fordulóban se nyertek (Fulham 0-1), most az Aston Villától is 1-0ra, ráadásul öngóllal kaptak ki. Ha a 2 meccsen 1(!) pontot begyűjt Shearer csapata már bentmaradt volna, így azonban koptathatja a Coca-cola League gyepjeit és a saját játoksainak lábszárait (az angol másodosztály stílusát ismerve) 1-2 évig. A Blackburn Roversnek esélye nem volt kiesni, a Westbrom meg má kiesett, így az unalmas döntetlen elkerülhetetlen volt (0-0). A Wigan-Portsmouth meccsnek egyetlen tétje volt, hogy ki lép előre egy helyet. A Wigannek sikerült (1-0), mivel a Stoke kikapott. Ha a Pompei nyer, akkor ők a ManCitytől 1-0ra kikapó Boltont előzhették volna meg.. De olyan, hogy 'ha' a fociban nincs...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiallitos.blog.hu/api/trackback/id/tr951141361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása