HTML

Kiállítósblog, avagy foci az én szemszögemből

Minden a foci világáról. Melyik meccsen kit nem állított ki a bíró, miért vesztették el a meccsüket a csapatok, vagyis minden arról, ahogy egy egyetemista látja a nemzetközi focit. A blog szerkesztését szüneteltetem.

Friss topikok

Linkblog

Barca!

2009.06.08. 16:36 marciasuroma

Barca mindenek felett. Legalábbis 1 évig európa tetején. A legszebb focival. A BL döntő végeredményét már akkor lehetett tudni, amikor bejelentették, hogy a bíró nem Mike Riley, és nem fog a Manchesternek fújni.. Ennek következtében a ManUTD 1 azaz 1 db helyzetet dolgozott ki a meccsen (2-0nál a középkezdést követően azonnal), úgy pedig elég nehéz meccset nyerni. Nem sokan fogadtak volna arra, hogy Messi gólt fog fejelni, de igazuk lett volna, hiszen az argentínnál 20 centivel magasabb Rio Ferdinand állósztrájkba kezdett, így elérte a 'kis Maradona' a labdát. Fejjel. A maga kb 150 centijével.. Nah mindegy, ezzel már úgyis csak a végső pecsétet tették a Manchester búcsúlevelére, ugyanis a meccs elején már Sámuel Etóóóó is gólt lőtt, így a Manchester-fanoknak télleg csak a BL-serlegtől való búcsúzás maradt..

Sir Alex félt a Barcától, mint a Fidesz a Jobbiktól tűztől, igaza is lett. Lehet, hogy ajánlatos lett volna erre az egy meccsre egy értelmes másik edzőt szerződtetni, és akkor a ManUTDnek lett is volna egy fikarcnyi esélye.. De nem így lett, úgyhogy a végeredményt könyvelhettük is: 2-0 Barcelona BL-győztes.. 

Jövőre majd a Liverpool. Reméljük:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiallitos.blog.hu/api/trackback/id/tr351171782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása