HTML

Kiállítósblog, avagy foci az én szemszögemből

Minden a foci világáról. Melyik meccsen kit nem állított ki a bíró, miért vesztették el a meccsüket a csapatok, vagyis minden arról, ahogy egy egyetemista látja a nemzetközi focit. A blog szerkesztését szüneteltetem.

Friss topikok

Linkblog

Vb selejtezők, első felvonás

2009.06.08. 16:58 marciasuroma

Avagy mi is történt július 6-án...

1. csoport:

A svéd-dán meccs 2 okból nem lehetett döntetlen. Egyrészt, mert a 2000EB-n egy sokgólos döntetlennel ejtették ki az olaszokat, és ha megin ikszelnek, az megin bunda lett volna szegény magyarok ellen. Másik ok: A svédek SZAROK. A dánok meg összeszokottak. Ennyi.

Svédország-Dánia 0-1

Az albánok portugáliát fogadták. Nem is kis reményekkel, ugyanis Tiranában nem sok csapat lőtt gólt (csak a magyarok). A portugálok megmutatták, hogy tudnak gólt lőni (rá egy perccel azt is, h kapni is tudnak), de óriási mázlijukra az albán kapus egy balfasz, így a 93. percben sikerült összehozniuk egy potyát..

Albánia-Portugália 1-2

Az első csoportban kifejezetten jó helyen állnak a magyarok. még..

2. csoport

A lettek és a svájciak országos egyes meccsen verték aktuális ellenfeleiket 2-0ra, így az egyetlen izgalmas meccs a görög-izraeli volt. Ez nem azért, mert 2 nagy tudású csapat játszott, hanem azért, mer mindkét csapat ugyanolyan gyenge. Végül a görögök nyertek büntetővel..

Lettország-Luxemburg 2-0
Svájc-Moldova 2-0
Görögország-Izrael 2-1

3. csoport

A csoport egyetlen meccsén annyi gól született, mint a 2. vagy az 5. csoport 3-3 meccsén. A San Marinoiak kárára.

Szlovákia-San Marino 7-0

4. csoport

Nem tudom, hogy Liechtenstein csapata vezetett-e valaha is Európa- vagy Világbajnoki selejtezőkön, most azonban 20 percig is érezette a vezetés ízét. További 40 percig a döntetlen ízét. Aztán meg negyed órán át a vereség ízét.

Finnország-Liechtenstein 2-1
Azerbajdzsán-Wales 0-1

5. csoport

A csapatok TVn nézték a 6. csoport meccseit

6. csoport

Andorra gólt lőtt! (0-5ös állásnál, büntetőből) A kazahok nem lőttek. Az angolok 4et. A horvátok meg ugyanannyit, mint az ukránok

Fehéroroszország-Andorra 5-1
Kazahsztán-Anglia 0-4
Horvátország-Ukrajna 2-2

7. csoport

Litvánia-Románia 0-1
Szerbia-Ausztria 1-0

8. csoport

Kár, hogy nincs olyan, hogy országos 1-1, mert akkor a bolgár-ír meccs az lett volna. Ciprus ellen Montenegró 2-0ról állt föl, így az is iksz lett..

Bulgária-Írország 1-1
Ciprus-Montenegró 2-2

9. csoport

A norvégok megsültek Macedóniában, a Hollandok azonban nem fagytak oda a reykjavíki gyephez..

Macedónia-Norvégia 0-0
Izland-Hollandia 1-2
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiallitos.blog.hu/api/trackback/id/tr141171835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása