HTML

Kiállítósblog, avagy foci az én szemszögemből

Minden a foci világáról. Melyik meccsen kit nem állított ki a bíró, miért vesztették el a meccsüket a csapatok, vagyis minden arról, ahogy egy egyetemista látja a nemzetközi focit. A blog szerkesztését szüneteltetem.

Friss topikok

Linkblog

Európa-Liga selejtezők

2009.08.07. 14:12 marciasuroma

A magyarok közül csak a Honvéd jutott el a 3. selejtezőkörig (mindezért annyit tett, hogy megnyerte a libafosszar nívós Magyar Kupát. A Fenerbahce Sisa Tibor reményeivel ellentétben nem ijedt meg a Honvéd múltjától, és Isztambulban törökösen elgázolták a magyarokat: 5-1. Itthon a Honvédnak elég reménytelen helyzete volt 1-5ről (számmisztika: 1 5 0 évig voltak a törökök magyarországon..), ám ha a 10(!) ajtó-ablak zicceréből nem csak 1et lőtt volna be a magyar kupagyőztes, bizony eléggé csúnyán hazaküldték volna a fenert. volna. volna.. Honvéd-Fenerbahce 1-1

Érdekesebb párharcok:

A csütörtöki első meccsen hiába lőttek a Krylya (5 mássalhangzó, 1 magánhagnzó(!)) Sovietov Samara játékosai 4 gólt is (3at az ellenfél, egyet a saját kapujukba), a 78. percben kapott góllal(3-2) kiestek idegenben lőtt góllal a St. Patrick's ellen az ír 1-0 miatt.

A PSV bulgáriai 90 percnyi szenvedésének meglett a jutalma a 94. percben szerzett góllal, első meccsen CM Várna - PSV 0-1. A hollandok otthon se tudtak meggyőző teljesítményt mutatni, de ennyi is elég volt a továbbjutáshoz: PSV Eindhoven - Cherno More Várna 1-0

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiallitos.blog.hu/api/trackback/id/tr391294728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása